Una gimcana sostenible!!!

Aquesta tarda els alumnes d'educació infantil, 1r, 3r i 5è han passat una estoneta plegats en la gimcana sostenible que s'ha preparat des de l'A21  i que ha comptat amb l'ajuda i participació de sis mares que ens ajudat a passar les diferents proves. 
Per començar ens hem reunit tots i ens hem repartit en un total de 12 grups,  formats per alumnes de totes les classes, grans i petits fan un bon equip!  Els diferents grups haurem de superar sis proves i en acabar rebrem un premi molt especial!!! Som-hi doncs!!!

Donem la benvinguda!!!

Les etiquetes dels grups

Els tallers

















































La Carme ha estat encarregada de passar la primera prova: Reciclem, on hem demostrat que som molt conscients de la necessitat de reciclar!!! 

Reciclem



La Susaina ha estat l'encarregada de la segona prova, rodolins sostenibles!!! Cada grup ha creat els seus rodolins d'allò més ecològics, sostenibles...


Rodolins sostenibles


La Bàrbara ens ha ensenyat a fer art ecològic tot aprofitant papers que ja no serveixen!

Fem ventalls molt divertits


Amb l'Anna hem fet una xarranca d'allò més divertida!!!

La xarranca ecològica



Amb l'Anabel i la Paola hem jugat al memory sostenible, on hem comprovat que reutilitzar és possible i hem creat quadres amb collage de papers, roba, taps... 


Collage reciclat

Busquem les parelles
















Ja ho veieu, i no només hem passat aquestes proves sinó que també hem pogut passar una estona més tranquil.la tot veient vídeos de reciclatge divertits: El partit de les deixalles i d'esmorzars saludables!



Ah! per cert, tal com ja sabeu avui hem comptat amb la presència de l'equip del programa Catakrac que ens han estat gravant ! Tant bon punt sapiguem el dia d'emissió us avisem!!!


TOTS hi hem posat moltes ganes i hem compartit una bona estoneta junts i al final hem rebut el nostre premi, un premi molt i molt especial que ens ha servit d'excusa per organitzar tota aquesta gimcana i fer-nos adonar d'un tema molt i molt important, el reciclatge i la reducció de residus, sí, l'objectiu d'avui ha estat molt clar, cal reduir residus i des del PROJECTE E+S al qual estem adherits aquest curs han volgut "facilitar-nos" una mica més aquest objectiu...






El premi final ha estat ni més ni menys que un Boc'n Roll per als alumnes de 3r i 5è i unes bossetes pels alumnes d'infantil i 1r de primària!!!



Ho hem aconseguit!!!


MOLT IMPORTANT, a partir d'ara ens hem de comprometre a fer servir els nostres boc'n roll i bossetes per l'hora d'esmorzar o berenar! Sí, cal que entre tots anem prenent consciència de la necessitat d'anar reduïnt cada vegada mé els embolcalls d'un sol ús i enrotllar-nos tal com diu l'eslogan dels embolcalls sostenibles!!!!



En aquest LINK podreu veure més imatges de la gimcana!!! I ara per acabar volem agrair molt moltíssim la participació de la Carme, Susaina, Bàrbara, Anna, Paola i Anabel, GRÀCIES!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada